Storage Hunters

Storage Hunters

In Storage Hunters worden professionele kopers en hun teams gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

Dokter Deen 5. Alleen

Dokter Deen

Maria heeft last van het Lege Nest Syndroom. De rechtszaak van Wendy verloopt anders dan zij had verwacht maar verandert dit wat aan haar beslissing? Oscar en Maria hebben ruzie. Betekent dit het einde van hun relatie? Heleen ... 

Spoorloos Ontmoeting met overleden moeder?

Spoorloos

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks van KRO Spoorloos het verhaal van de 30-jarige Marike die op zoek is naar haar Braziliaanse moeder Cleonice. Derk Bolt gaat in Brazilië naar haar op zoek. Een speurtocht in de g ... 

Urgert & Van Deudekom: Met de kennis van nu... Met de kennis van nu

Urgert & Van Deudekom: Met de ke ...

Rob Urgert en Joep van Deudekom mogen wederom het oude jaar uitluiden met een terugblik op het wetenschappelijke jaar dat achter ons ligt. Wat is er het in 2013 allemaal ontdekt en uitgevonden? Rob Urgert en Joep van Deudekom m ... 

Natuur op 2: Polar Bear family and me Natuur op 2: De IJsberenfamilie en ik Deel 1 : Lente

Natuur op 2: Polar Bear family a ...

Over het gezinsleven van ijsberen is maar weinig bekend, omdat het tot nu toe onmogelijk was hen van dichtbij te volgen. Over het gezinsleven van ijsberen is maar weinig bekend, omdat het tot nu toe onmogelijk was hen van dicht ... 

Het Klokhuis Het Kantoor 128

Het Klokhuis

Ben heeft een spaarvarken meegenomen. Voor ieder scheldwoord moet er een euro in. Hoe worden aardbeien gekweekt en waar komt een spaarvarken vandaan? En hoe wordt een kentekenplaat gemaakt? Ben heeft een spaarvarken meegenomen. ... 

Pawn Stars

Pawn Stars

Drie generaties van de Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop aan de rand van Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om de waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen als een samurai-zw ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Judge Maria Lopez Afl. 80

Judge Maria Lopez

Amerikaanse realityserie waarin rechtszaken worden behandeld door rechter Maria Lopez. 

Nu of Nooit! 2: Wachten op Marissa Zappbios Kort: Wachten op Marissa

Nu of Nooit! 2: Wachten op Marissa

Jeugdfilm over twee verschillende jongetjes, die elkaar ontmoeten op een onbestemde plek. Ze hebben daar allebei afgesproken met hetzelfde meisje. Voor wie zal zij kiezen? 

Schepper & Co Neurochirurg Eben Alexander

Schepper & Co

Gespreksprogramma over actuele ontwikkelingen op het terrein van geloof en samenleving. -Jacobine Geel ontvangt de Amerikaanse neurochirurg Eben Alexander. Jacobine Geel ontvangt de Amerikaanse neurochirurg Eben Alexander. Hij ... 

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Kookprogramma waarin verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan gaan. Ze moeten om de beurt een eenvoudig huis omtoveren tot een restaurant, compleet met thema en driegangenmenu. Welk team gaat d ... 

Poh's Kitchen

Poh's Kitchen

Poh Ling Yeow, bekend van MasterChef Australië, reist naar een bepaalde regio en ontmoet daar Food Producers en chef-koks. 

Schilderen met Gary Jenkins Stralende Lelie

Schilderen met Gary Jenkins

Oriëntaalse lelie met zacht roze en witte accenten. Een opvallend mooi schilderij wordt vandaag gedoceerd. Gary schildert deze oriëntaalse lelie in een grote grafische stijl. Deze mooie, grote, witte lelie met zachte roze en ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 4831

Goede Tijden, Slechte Tijden

Janine bereidt zich voor op de gevolgen van haar publicatie. Het loopt echter heel anders wat Ludo betreft. Het valt Rikki op dat Wiet en Sjoerd samen steeds stiekem doen. Tim gelooft Sjors niet als ze zegt dat ze niets voor he ... 

Benidorm Bastards Benidorm Bastards \

Benidorm Bastards

Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen. 

RTL 7 Darts: WK 2012 Afl. 20

RTL 7 Darts: WK 2012

Verslag van het Ladbrokes World Darts Championship dat tussen 13 december 2013 en 1 januari 2014 wordt gehouden in Alexandra Palace te Londen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Stop! Politie Afl. 78

Stop! Politie

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. 

Extreme Bruiden Afl. 9

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet worden gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

RTL Boulevard Afl. 260

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Editie NL Afl. 260

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6086

The Bold And The Beautiful

Thomas krijgt weer last van schuldgevoelens. Dayzee deelt haar relatieproblemen met Marcus. Voor aanvang van een vergadering van Forrester Creations informeert Brooke bij Thomas naar de accuraatheid van zijn herinneringen. Step ... 

Autodieven Betrapt! Afl. 5

Autodieven Betrapt!

Amerikaanse realityserie waarin te zien is hoe autodieven te werk gaan. Met behulp van een lokauto zijn verborgencamerabeelden gemaakt. Ook is de achtervolging en de arrestatie door de politie te zien. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Z Nieuws 17:30 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Het Zandkasteel De griep

Het Zandkasteel

Toto en Sassa liggen ziek in bed! Dokter Koos komt langs. Hij gaat ze beter maken. Wat zou het beste helpen: waterijsjes? Sassa en Toto denken van wel! Daarna is Zwiep ziek, hij heeft de blauwe stippenziekte. Zieke Zwiep mag op ... 

De Dokters Afl. 2

De Dokters

Het thema is: dokter, moet ik me zorgen maken? De dokters vertellen met welke vijf klachten je direct aan de bel moet trekken. Dokter Janneke leert hoe een trombosebeen kan worden voorkomen tijdens een lange vlucht. Dokter Job ... 

Toekomstmakers (RTL Z) Afl. 16

Toekomstmakers (RTL Z)

Informatief programma waarin aandacht wordt besteed aan de dynamiek in de economie, die belangrijk is voor de toekomst van Nederland. Tevens worden zaken als innovatie, ondernemerschap en ambitie in beeld gebracht. 

De Financiele Top (RTL Z) Afl. 5

De Financiele Top (RTL Z)

Zakelijk programma waarin presentator Rens de Jong op bezoek gaat bij vijf toonaangevende bedrijven. Hij maakt in elk bedrijf een portret van de registercontroller. 

RTL Z Opening Wallstreet Afl. 256

RTL Z Opening Wallstreet

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

The Dr. Oz Show Chimpanzee attack exclusive: Post traumatic stress and first responders

The Dr. Oz Show

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia. 

RTL Z Nieuws 15:00 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! \

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot. 

Pieter Konijn Het verhaal van de gulzige vos

Pieter Konijn

Pieter, Lily en Benjamin hebben honger en vinden haverkoekjes in het bos. Dan blijkt dat ze van mevrouw Kwebbeleend zijn. Pieter liegt dat Heer Vos degene is die ze heeft opgegeten. Pieter, Lily en Benjamin hebben honger en vin ... 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Ondernemerszaken (RTL Z) Afl. 18

Ondernemerszaken (RTL Z)

Geen extra informatie aanwezig.

Sesamstraat Zand

Sesamstraat

Frank gaat met Pino, Tommie en Ieniemienie naar het strand. Samen met zijn vriendinnetje doet Elmo alsof ze op het strand zijn. Ieniemienie zingt met Trijntje Oosterhuis. Arjan leest een verhaal voor. Frank gaat met Pino, Tommi ... 

Kabouter Plop De draaimolen

Kabouter Plop

Klus is bezig met het maken van een draaimolen. Als Plop, Kwebbel en Lui binnenkomen willen ze erop. Plop echter wil steeds maar sneller en sneller. 

Special: Personal Finance 2

Special:

Geen extra informatie aanwezig.

Herman's Passie Voor Eten Afl. 4

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

RTL Z Nieuws 12:00 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Special: Personal Finance 1

Special:

Geen extra informatie aanwezig.

Koffietijd Afl. 91

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

RTL Z Nieuws 09:06 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

RTL Nieuws 9:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Z Voorbeurs Afl. 256

RTL Z Voorbeurs

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

Top 2000 Top 2000 visual radio

Top 2000

Geen omschrijving.